Колись давно я уникала рецептів із запіканням. Мені здавалося, що це дуже складно: то курочка буде пересушеною, то вона пригорить зверху, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я користувалася простими рецептами — менше ризику зіпсувати продукти.
Прорив стався несподівано, коли прийшли близькі без попередження, а в холодильнику нічого, окрім курки, не було. Довелося згадувати всі поради, які читала в інтернеті. Я проаналізувала різноманітні способи запікання, вивчила, за якої температури запікати, чим приправити для соковитості, і як визначити повну готовність.
Найсильніше переживала через те, чи вийде вона сухою. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з апетитною скоринкою, усвідомила — я змогла! Вона була бездоганною зсередини, рівномірно запеченою і дуже смачною. Компанія була щасливою, а я отримала натхнення готувати далі.
Варто зауважити, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я частую гостей і балую домашніх. І найкраще, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка доводить страву до досконалості.
Історія мого ідеального рецепту курки
- Justinicomy
-
- Informations
-