Раніше я не усвідомлювала, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки здавався зайвим, робив силует важчим, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це набагато елегантніше.
Переломний момент настав несподівано. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, без парасольки, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося добру годину чекати під дахом зупинки. Згадуючи той вечір я з заздрістю дивилася на перехожих, які просто натягнули капюшони й пішли собі далі.
Щойно випала нагода я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Перебрала десятки моделей, поки не натрапила на ідеальний варіант — ідеальну на всі випадки життя. Якби я знала, що вибір буде таким приємним, то зробила б це набагато раніше. Зверніть увагу, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я знайшла чимало варіантів, гідних уваги, які точно сподобалися б мені тоді.
Відтоді моя куртка з капюшоном — незамінний друг у будь-яку погоду. Він захищає від несподіваної зливи і навіть від палючого проміння. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.
Моя історія знайомства з куртками з капюшоном
- Luciusequaw
-
- Informations
-