Люди, хто шарить в постільній білизні? Натрапив на класний ресурс

Répondre
BilizWef

Всім привіт! Вирішив поділитися корисною темою, раптом комусь із вас знадобиться. Останнім часом щось помітив, що сон не йде, не висипаюсь, а зранку відчуваю себе, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на дощі, а дівчина сказала: "Давай поміняти постіль на нормальну, а не цю синтетику із базару". І тут я заліз в інтернет.

Якщо чесно, був впевнений, що вибір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Там тобі бязь, і ранфорс, і сатин... А я в цих назвах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це ж скарбниця знань! Я залип майже годину. У них прямо як в підручнику: по полицях розписані усі матеріали, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності тканини та того, скільки циклів прання витримує той чи інший комплект. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.

З несподіваного для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, наші та європейські розміри трохи різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це жах, а сатин насправді дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- Там розписано, як прати, щоб колір не зліз через місяць. Болісна тема для нас, у кого пралка паше без вихідних.

Зрештою вирішив взяти на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Наразі все добре — спимо як немовлята, тканина дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Словом, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, щиро рекомендую глянути огляд на тому сайті. Справді зберігає нерви на вибір та рятує від придбання неякісної речі. Усім міцного відпочинку!
Répondre

Retourner vers « Nos Mails/Contacts »

• Informations